BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

Trots op onze sponsoren!

De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van onze vereniging te structureren en verder uit te bouwen. De sponsorcommissie zet zich in om lokale bedrijven als sponsor voor onze club te werven en dat is tegenwoordig niet eenvoudig. Wij zijn dan ook erg trots op onze sponsoren en bedanken onderstaande sponsoren voor hun sportieve bijdrage aan onze vereniging!


BNR Bouwstoffen importeert, recyclet en levert materialen aan de grond-, weg- en waterbouwindustrie, hoveniers, tuincentra en overheid. Het assortiment omvat onder andere breuksteen, splitten, zand, grind, lava, natuursteen, bims, E-bodemas, meng- en betongranulaten en ballastmateriaal t.b.v. spoorwegen, tram en kraanbanen.

BNR Bouwstoffen sponsort alle jeugdspelers (Regio, Opstap en niet competitiespelende jeugdleden!). "BC Cross Smash en BNR Bouwstoffen B.V. te Werkendam en  STEENGOEDE combinatie!"


Bij Vision Accountancy kan al het denkbare bij een accountantskantoor voor uw onderneming verzorgd worden. Maar nog belangrijker is dat zij pro-actief met over de onderneming van hun klanten.

VISION Accountancy van oud voorzitter Sjaan Visser sponsort alle leden. Sjaan: "Vision is blij te zien dat het enthousiasme voor de badmintonsport in Werkendam weer zo groeit en wil iedereen die erbij betrokken is graag een steuntje in de rug geven!"


“Uw vertrouwde automatiseerder dichtbij” - Zij bieden ICT-diensten, advies en hulp bij ingebruikname en benutting van uw automatisering. Ze gaan graag met u in gesprek over wat u bezighoudt en hoe ICT hieraan een waardevolle bijdrage kan leveren.

Aspect ICT sponsort de webhosting en e-mail ICT omgeving van BC Cross Smash alsmede de kleding van één van onze jeugdteams.


De ‘D’ van Dalm komt terug in de drie kernbegrippen die de organisatie kenmerken; Dynamisch, Duurzaam & Degelijk. Integere mensen die weten wat ze waarom doen. En bovendien veel ervaring hebben. Dan heb je een degelijk en betrouwbaar resultaat.

Dalm Werkendam sponsort de niet competitiespelende jeugdleden.


Sinds vele jaren het vertrouwde adres voor vakkundige reparatie van kleding en schoenen. Uiteraard ook een professionele stomerij en sleutelservice.Gouden naald staat voor betaalbare kwaliteit, snelle  service en tevredenheid van haar klanten zowel particulier als zakelijk.

De Gouden Naald sponsort de kleding van twee jeudteams. Het eerst Regio en het eerst Opstap Jeugdteam.


Van Noord helpt met hun financiële diensten al ruim 30 jaar ambitieuze ondernemers hun doelstellingen te verwezenlijken. Ze staan u bij met een frisse kijk op accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies, audits en online diensten.

Van Noord sponsort de kleding van één van onze jeugdteams.


AutoCentrum Werkendam is een Werkendams merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder een dak biedt.

"Wij als AutoCentrum Werkendam vinden sporten en bewegen belangrijk voor een gezonde leefstijl en het welzijn van de jeugd in Werkendam,
daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen."


Van der Straaten's Assurantiekantoor is een onafhankelijk verzekeringskantoor en zelfstandig intermediair van RegioBank. Hun doel is om onze klanten te voorzien van een deskundig en passend advies.

Van der Straaten's Assurantiekantoor sponsort vele sportinitiatieven en draagt graag hun steentje bij!


Preficon levert hoogwaardige brandwerende materialen met elk hun specifieke eigenschappen. "Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen; onze materialen zijn dé standaard!"

Preficon sponsort de kleding van de twee seniorenteam en de telmappen die wij veelvuldig gebruiken tijdens competitie- of interne wedstrijden.


MCD zorgt er niet alleen voor dat haar klanten altijd de allerbeste kwaliteit kopen, ook wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de dienstverlening en service. MCD is vijf jaar op rij door het onderzoeksbureau GFK uitgeroepen tot vriendelijkste supermarkt van Nederland.

De MCD Werkendam sponsort al vele, vele jaren onze vereniging door het ter beschikking stellen van gevulde boodschappentassen en diverse lekkernij als prijzen voor de jaarlijkse gezelligheidstoernooien.